JBL®

Ο Ήχος της JBL®

Η JBL® θα ανεβάσει την ακουστική σας εμπειρία στο επόμενο επίπεδο. Μουσική που ξεσηκώνει από μικρές, φορητές συσκευές που συνδυάζουν το στυλ, το χρώμα και τις μοντέρνες ασύρματες τεχνολογίες. Συναντούν την ζωή σας, το lifestyle σας και γίνονται απαραίτητο συστατικό της κοινωνικής σας πραγματικότητας. Ζωντανέψτε το πάρτυ, χορέψτε στην παραλία ή απολαύστε το ηλιοβασίλεμα με ένα ηχητικό σύστημα της JBL®.

JBL Greece (Επίσημοι Διανομείς: WaveMotion A.E.)

Τα Προϊόντα

Για περισσότερα από 70 χρόνια η JBL® δημιουργεί προϊόντα ήχου που αναδεικνύουν την τεχνολογία και την γνώση που έχει αποκτήσει η Εταιρεία καθώς διατηρεί μία ηγέτιδα θέση στην βιομηχανία του επαγγελματικού ήχου. Η Ήχος της JBL® έχει ταυτισθεί με την ακρίβεια και την φυσικότητα του ήχου που έχει ακουσθεί σε κάποια από τα σημαντικότερα clubs, cinemas, studios ηχογράφησης και ζωντανές μουσικές συναυλίες σε σπουδαία concert halls ή γεμάτα ασφυκτικά από κόσμο στάδια. Τα ηχεία της JBL® κατασκευάζονται για εκείνους που δεν συμβιβάζονται – στο studio, στο σπίτι ή στον δρόμο.

Σήμερα τα Laptops,τα tablets και τα smartphones έχουν αλλάξει επαναστατικά την καθημερινότητά μας αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο ζούμε όπως και το που και με ποιόν τρόπο απολαμβάνουμε την Μουσική μας. Και όπως σε όλες τις επαναστάσεις που αφορούν την βιομηχανία του Ήχου, η JBL® δημιουργεί τις εξελίξεις.

Με πολυ-βραβευμένα, designs ηχείων που ζωντανεύουν τις ταινίες, τα video games και την μουσική, η JBL® έχει καταλήξει ως ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης στις προτιμήσεις των καταναλωτών για τον προσωπικό τους ήχο.

Το Πελατολόγιο

Η Jbl Greece που διαχειρίζεται η WaveMotion Α.Ε επίσημος διανομέας για την Ελλάδα,  διεκπεραιώνει ετήσιες συμφωνίες συνεργασίας με όλες τις μεγάλες Εταιρείες Λιανικής, της Ελληνικής Αγοράς.  Διεθνείς Πελάτες όπως η Cosmote, Media Markt, η Dixons Carphone, οι Apple Premium Resellers αλλά και αμιγώς Ελληνικές Εταιρείες όπως η Public και η ΠΛΑΙΣΙΟ συμπεριλαμβάνονται στο πελατολόγιο της Εταιρείας . Ακόμα η WaveMotion έχει δημιουργήσει ένα Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Πελάτων στους οποίους συγκαταλέγονται οι πιο σημαντικοί Dealers της Ελληνικής Αγοράς.

Στα μέσα του 2016, σημαντικοί Πελάτες της Κυπριακής Αγοράς εντάχθηκαν στο πελατολόγιο της Εταιρείας.

Clear all Compare