16.07.2021
JBL Gaming: Tο παιχνίδι αλλάζει!

Είσαι gamer? Ετοιμάσου! Γιατί τώρα, δεν θα σε σταματά …τίποτα!

Η πρώτη σειρά gaming headsets και pc speakers της JBL, αποκλειστικά σχεδιασμένη για gamers είναι πλέον διαθέσιμη. Έφτασε η σειρά JBL Quantum. Το Παιχνίδι αλλάζει!

Στο gaming, κάθε ήχος μετράει κι έτσι έφτασε η στιγμή, ώστε ο ηγέτης της βιομηχανίας ήχου να δείξει τον δρόμο. Η σειρά  JBL Quantum είναι σχεδιασμένη για την πιο ρεαλιστική εμπειρία ήχου που υπήρξε ποτέ στα gaming headsets. Ενισχύει κάθε ηχητική λεπτομέρεια με απόλυτη ακρίβεια και καθηλωτικό ήχο, προσφέροντας ένα πραγματικά ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, χάρη στην τεχνολογία JBL QuantumSOUND™.  Από την έκρηξη αδρεναλίνης στην καταδίωξη εχθρών στα FPS παιχνίδια, έως την εμπλοκή σε επικές μάχες ΜΟΒΑ, η σειρά JBL Quantum προσφέρει τον ήχο που κερδίζει.

Όλες οι αισθήσεις, σε  εγρήγορση.  Το flagship μοντέλο της σειράς, JBL Quantum ONE αναβαθμίζει τον ήχο σε ανώτερα επίπεδα, καθώς είναι κατασκευασμένο εξ’ ολοκλήρου με την τεχνολογία ήχου QuantumSPHERE 360™ της JBL. Έχει δοκιμαστεί επιστάμενα από gamers και διαθέτει αισθητήρες κίνησης και  χωρικού ήχου (3D Sound), ώστε να εντοπίζει με ακρίβεια και να συνδέει οπτικά αντικείμενα του παιχνιδιού, με τον σχετικό ήχο τους. Νιώσε τη δράση και κάθε κίνηση γύρω σου όπως ποτέ πριν.

Δυνάμωσε κάθε στιγμή. Η επόμενη γενιά της gaming εμπειρίας έφτασε. Τυπικά, ο ήχος κινείται σε οριζόντιο επίπεδο, αλλά ο αλγόριθμος ήχου της JBL δίνει στην εμπειρία του εικονικού κόσμου, νέες διαστάσεις, προσθέτοντας κι άλλα κανάλια ήχου. Το αποτέλεσμα: JBL QuantumSURROUNDTM.. Τα μοντέλα JBL QUANTUM 300, 400, 600 και 800 εξοπλίζονται με αυτή την τεχνολογία, η οποία υποστηρίζεται από το λογισμικό JBL QuantumENGINETM, μέσω του οποίου δημιουργείται ένα ευρύ ηχητικό σκηνικό, ακόμα πιο ρεαλιστικό!

Ο τέλειος σύντροφος. Ενώ όλη η γκάμα των μοντέλων της σειρά JBL Quantum, είναι βελτιστοποιημένη για χρήση με Η/Υ, με το JBL Quantum ONE να αξιολογείται ως  το απόλυτο headset για PC gaming, τα νέα Headsets της JBL είναι επίσης συμβατά με κονσόλες και mobile gaming συσκευές αλλά και συμβατά με Discord, TeamSpeak και Skype. Θα ακούγεσαι καθαρά και δυνατά, είτε συνεννοείσαι με το συνάδελφό σου για την δουλειά, είτε συντονίζεις τις κινήσεις με τον συμπαίκτη σου, στο αγαπημένο σου game.

Διαθεσιμότητα και Τιμές

Είσαι έτοιμος να κατακτήσεις  την κορυφή; Η πλήρης σειρά JBL Quantum θα είναι διαθέσιμη σε  επιλεγμένα δίκτυα Λιανικής και σε ένα εκτεταμένο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Μεταπωλητών Ήχου και Εικόνας σε όλη την Ελλάδα, από τις αρχές Σεπτεμβρίου 2020. Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής των μοντέλων της σειράς, κυμαίνονται από €49,95 έως €249,00 ενώ τα JBL Qunatum DUO PC θα διατίθενται στα €179,00.

Περισσότερες πληροφορίες για την σειρά των Gaming Headsets, JBL Quantum μπορείς να βρεις στο Gaming Archives | JBL (jblgreece.gr)

Για την JBL

Για περισσότερα από 70 χρόνια η JBL® δημιουργεί προϊόντα ήχου που αναδεικνύουν την τεχνολογία και την γνώση που έχει αποκτήσει η Εταιρεία καθώς διατηρεί μία ηγέτιδα θέση στην βιομηχανία του επαγγελματικού ήχου. Η Ήχος της JBL® έχει ταυτισθεί με την ακρίβεια και την φυσικότητα του ήχου που έχει ακουσθεί σε κάποια από τα σημαντικότερα clubs, cinemas, studios ηχογράφησης και ζωντανές μουσικές συναυλίες σε σπουδαία concert halls ή γεμάτα ασφυκτικά από κόσμο στάδια. Τα ηχεία της JBL® κατασκευάζονται για εκείνους που δεν συμβιβάζονται – στο studio, στο σπίτι ή στον δρόμο.

Η Jbl Greece που διαχειρίζεται η WaveMotion Α.Ε επίσημος διανομέας για την Ελλάδα,  διεκπεραιώνει ετήσιες συμφωνίες συνεργασίας με όλες τις μεγάλες Εταιρείες Λιανικής, της Ελληνικής Αγοράς.  Διεθνείς Πελάτες όπως η Cosmote, Media Markt, η Dixons Carphone, οι Apple Premium Resellers αλλά και αμιγώς Ελληνικές Εταιρείες όπως η Public και η ΠΛΑΙΣΙΟ συμπεριλαμβάνονται στο πελατολόγιο της Εταιρείας . Ακόμα η WaveMotion έχει δημιουργήσει ένα Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Πελάτων στους οποίους συγκαταλέγονται οι πιο σημαντικοί Dealers της Ελληνικής Αγοράς. Στα μέσα του 2016, σημαντικοί Πελάτες της Κυπριακής Αγοράς εντάχθηκαν στο πελατολόγιο της Εταιρείας.

 

Clear all Compare