Ξεπέρασε τα όρια σου
JBL Xtreme 4
JBL XTREME 4
CAMO
JBL XTREME 4
BLACK
JBL XTREME 4
BLUE
AURACAST
Θέλεις ακόμα μεγαλύτερο, θρυλικό ήχο JBL; Σύνδεσε δύο ηχεία Xtreme 4 για τα μεγαλύτερα πάρτι σου. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλά ηχεία JBL ταυτόχρονα και ασύρματα χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Auracast™. Μπορείς επίσης να απογειώσεις το πάρτι με JBL PartyBoost χρησιμοποιώντας την εφαρμογή JBL Portable για να συνδέσεις το Xtreme 4 με άλλα ηχεία συμβατά με JBL PartyBoost.
Αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη
Ο δείκτης αδιαβροχοποίησης IP67 του JBL Xtreme 4 διασφαλίζει ότι αυτό το φορητό ηχείο αντέχει σε κάθε περιβάλλον, από τη πισίνα μέχρι και τη παραλία.
Θρυλικός ήχος JBL επομένου επιπέδου
Δύο woofers, δύο δυνατοί drivers και διπλοί JBL Bass Radiators παρέχουν δυναμικό, καθηλωτικό ήχο με βαθύτερο μπάσο και περισσότερη λεπτομέρεια. Όπου και να είσαι, η μουσική σε καθηλώνει.
Βολικό λουρί ώμου
Μπορείς να κουβαλάς το ηχείο στον ώμο ή χιαστί, ανάλογα με το στυλ και mood σου.
Έως και 24 ώρες διάρκεια μπαταρίας, συν 6 ακόμη ώρες με Playtime Boost
Ώστε οι ακουστικές σου περιπέτειες να διαρκούν όλη μέρα. Πάρε το JBL Xtreme 4 μαζί σου από δωμάτιο σε δωμάτιο, στο πάρτι στην αυλή, ή και στη παραλία. Με έως και 24 ώρες διάρκεια μπαταρίας, μπορείς να παίζεις μουσική μέχρι να δύσει ο ήλιος—και μέχρι να ανατείλει—πριν χρειαστείς επαναφόρτιση. Απλώς πάτησε Playtime Boost για να παρατείνεις το playtime, προσθέτοντας έως και 6 ώρες στη ζωή της μπαταρίας. Η λειτουργία αυτή βελτιστοποιεί και ρυθμίζει την απόδοση του ηχείου για δυνατότερο, καθαρότερο ήχο.

Clear all Compare