JBL
ΗΧΟΜΠΑΡΕΣ
JBL
ΗΧΟΜΠΑΡΕΣ
JBL
ΗΧΟΜΠΑΡΕΣ
JBL
ΗΧΟΜΠΑΡΕΣ

Στήστε εύκολα ένα Home Cinema για μία απολαυστική, surround κινηματογραφική εμπειρία.

JBL ΗΧΟΜΠΑΡΕΣ
Η απόλυτη εμπειρία 3D surround ήχου

Oι τηλεοράσεις High-definition είναι εξαιρετικές, όμως θα πρέπει και η ποιότητα του ήχου να ταιριάζει με αυτές. Oι JBL ηχομπάρες προσφέρουν ποιότητα κινηματογραφικού ήχου με μοναδικό στυλ.

BAR 50 Multibeam, 5.0

Κάνε πιο συναρπαστική από ποτέ την gaming ή κινηματογραφική εμπειρία σου με τον ασυναγώνιστο συνδυασμό της JBL Multibeam™ και Virtual Dolby Atmos®τεχνολογίας που διαθέτει η JBL Bar 5.0 Multibeam. Απόλαυσε το surround ήχο και το βαθύ μπάσο που προσφέρει η μπάρα χωρίς να χρειάζεσαι extra subwoofer. Η soundbar διαθέτει ενσωματωμένο Chromecast, AirPlay και Alexa Multi-Room Music (MRM) για ατελείωτο streaming σε όποιο δωμάτιο και αν βρίσκεσαι.

BAR 51 Surround, 5.1

H Bar 5.1 Surround, είναι η νέα κομψή ηχομπάρα της JBL, διαθέτει 5.1 κανάλια, παραδίδοντας πανοραμικό ήχο. Η JBL Bar 5.1 προσφέρει μία απίστευτη ηχητική εμπειρία, έχει ισχύ 550Watt και ασύρματο subwoofer 10”, για μπάσο που θα ταρακουνήσει όλο το σπίτι. Οι λάτρεις του streaming, θα ξετρελαθούν με το ενσωματωμένο WiFi, που επιτρέπει την εύκολη χρήση του Chromecast και Airplay 2. Τα προτερήματα δεν σταματούν εδώ, αφού εκτός από τον κινηματογραφικό ήχο που παραδίδει, η JBL Bar 5.1 είναι συμβατή με 4Κ ultra-high definition video, Blu -ray disc player, κονσόλες gaming, ενώ συνδέεται και με φορητές συσκευές.

BAR 9.1 True Wireless

Νιώστε σαν να είστε στη σκηνή με 3D ήχο surround. Η μπάρα JBL Bar 9.1 φέρνει στο σπίτι σας την ακουστική εμπειρία ενός κινηματογράφου με δύο αποσπώμενα surround ηχεία , Dolby Atmos®, και  DTS: X ™ 3D . Με ολική ισχύ 820 W, μπορείτε να απολαύσετε απόδοση που αξίζει Oscar μέσω ισχυρού, κρυστάλλινου ήχου.

Clear all Compare