17.07.2023
#JBLsplash: H νέα καλοκαιρινή καμπάνια της JBL ακούγεται δυνατά!

Αυτό το καλοκαίρι, όπου και αν πας, έχεις μαζί σου τη JBL.

 

Αθήνα, Ιούλιος 2023 –  H JBL παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια #JBLSplash για το φετινό ζεστό καλοκαίρι. Ο ήχος του καλοκαιριού είναι το «splash» της κάθε βουτιάς και η JBL βουτάει μαζί σου! Τα αδιάβροχα ηχεία της JBL βουτάνε άφοβα στο νερό και παίζουν δυνατά, ασύρματα και με βαθύ μπάσο. Βούτα στη θάλασσα ή παίξε στην παραλία, αφού έχεις τα αδιάβροχα και ανθεκτικά στην άμμο ηχεία της JBL.

Η καλοκαιρινή καμπάνια της JBL αποτυπώνει την έννοια του «splash» μέσα από μια σειρά φωτογραφιών και βίντεο στη θάλασσα. Οι ήρωες της καμπάνιας ποζάρουν με τα JΒL ηχεία τους, απολαμβάνουν τη θάλασσα και την παραλία, παίζουν, φλερτάρουν και ζουν το καλοκαίρι στο φουλ.

                                              

 

Με τις σειρές ηχείων και ακουστικών της JBL παίζεις δυνατά, παρτάρεις ατελείωτα, και δεν σταματάς πουθενά! Τα ηχεία Partybox και Pulse 5 δίνουν χρώμα στα καλοκαιρινά σου party με τα εντυπωσιακά τους Lightshows. Τo πρακτικό Clip 4 είναι παντού μαζί σου, ενώ το Βoombox 3 παίζει δυνατά ακόμη και στη μέση της θάλασσας! Θες την ησυχία σου; Η λειτουργία Noise Cancelling και Smart Ambient των True wireless ακουστικών της JBL  σου επιτρέπει να απομονωθείς το περιβάλλον σου και να διαβάσεις το βιβλίο σου ή να απολαύσεις τη μουσική σου χωρίς να σε ενοχλεί ο θόρυβος της παραλίας. Και, βέβαια, τα ηχεία της σειράς ECO θυμίζουν ότι είναι εύκολο να φροντίζουμε το περιβάλλον απολαμβάνοντας πάντα και παντού τον θρυλικό ήχο της JBL – ακόμα και στη θάλασσα!

 

Καλό καλοκαίρι και… καλές βουτιές!

 

Δείτε περισσότερα εδώ:

Home | JBL (jblgreece.gr)

Instagram: @jbl_greece

Facebook: JBL Greece

Tiktok: JBL Greece & Cyprus 

#JBLsplash

 

 

Σχετικά με την  WaveMotion Α.Ε.

H WaveMotion είναι Ανώνυμη εισαγωγική Εταιρεία προϊόντων τεχνολογίας, εδρεύει στην Αθήνα και δραστηριοποιείται στο χώρο των smart electronics, της υψηλής τεχνολογίας, του ήχου και της εικόνας. H λέξη WaveMotion μας παραπέμπει σε λέξεις όπως: ήχος, φως, εικόνα, δύναμη, ταχύτητα, διασκέδαση. Όπως τα κύματα κινούνται διαρκώς και με ταχύτητα, με τον ίδιο τρόπο εξελίσσεται η τεχνολογία στον ήχο, την εικόνα, τις τηλεπικοινωνίες, την πληροφορική. Σκοπός της WaveMotion είναι η παροχή -στην Ελληνική αγορά- προϊόντων Υψηλής Τεχνολογίας, τα οποία συνδυάζουν την Τεχνολογία Αιχμής με την Αισθητική και το Μοντέρνο Σχεδιασμό. Σήμερα, η WaveMotion διανέμει επίσημα στην ελληνική αγορά τα παρακάτω διεθνή brand names, τα οποία κατέχουν ηγετικές θέσεις στον τομέα δραστηριότητάς τους όπως harman/kardon, JBL, Cambridge Audio, Q Acoustics, QED, Goldring, rapoo, Νative Union, Livall.

Σχετικά με τη VEESION (www.veesion.gr)

H ανεξάρτητη διαφημιστική εταιρεία VEESION δημιουργήθηκε το 2020 κατά τη διάρκεια του lockdown. Ανοιχτή στις προκλήσεις και στις συνεργασίες, είναι creative partner σε εταιρείες της Ελλάδας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας: Advertising, Branding, Digital & Social Media, Brand Experience, Video Content, Guerrilla & Growth Hacking Marketing. Η VEESION επενδύει διαρκώς σε ταλαντούχους ανθρώπους με εξαιρετικό χαρακτήρα, σε νέες τεχνολογίες και στην εκπαίδευση. To DNA της VEESION αποτελείται από 4 βασικά στοιχεία: Καινοτομία, δημιουργικότητα, ενσυναίσθηση και αποτελεσματικότητα.

Σχετικά με την  HARMAN

Η HARMAN (harman.com) σχεδιάζει και κατασκευάζει  προϊόντα και λύσεις για αυτοκινητοβιομηχανίες, καταναλωτές και επιχειρήσεις παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των συνδεδεμένων συστημάτων αυτοκινήτων, των προϊόντων ήχου και εικόνας, των λύσεων αυτοματισμού επιχειρήσεων και υπηρεσίες που υποστηρίζουν το Internet of Things. Με κορυφαίες μάρκες, όπως τα AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon®, Mark Levinson® και Revel®, η HARMAN θαυμάζεται από τους λάτρεις ήχου, τους μουσικούς και τους χώρους διασκέδασης σε όλο τον κόσμο. Περισσότερα από 50 εκατομμύρια αυτοκίνητα στο δρόμο σήμερα είναι εξοπλισμένα με συστήματα HARMAN ήχου. Οι υπηρεσίες λογισμικού μας στηρίζουν και είναι συμβατές  με  δισεκατομμύρια κινητές συσκευές και συστήματα που είναι συνδεδεμένα, ενσωματωμένα και ασφαλή σε όλες τις πλατφόρμες, από την εργασία στο σπίτι μέχρι το αυτοκίνητο και το κινητό. Η HARMAN απασχολεί περίπου 30.000 εργαζόμενους σε όλη την Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία. Τον Μάρτιο του 2017, η HARMAN έγινε θυγατρική της Samsung Electronics Co., Ltd.

Clear all Compare